Home

Na drie zeer succesvolle seizoenen is Volleybal Academie Regio Meierijstad begonnen met de voorbereidingen voor het vierde seizoen, welke in september 2020 zal beginnen. Jaarlijks nemen ruim veertig volleybaltalenten uit de regio deel aan de Academie en velen blijven meerdere jaren verbonden. Bij alle deelnemers zien we goede ontwikkeling. Dit alles bevestigt de behoefte en het nut van regionale toptraining.

Met de Volleybal Academie Regio Meierijstad geven we ambitieuze jonge volleyballers de kans om – naast hun clubtrainingen – extra te trainen onder leiding van toptrainers. We kiezen er bewust voor om uitsluitend trainers van hoog niveau in te zetten. Door de hoge kwaliteit van de trainers en het grote aantal trainingsuren is persoonlijke ontwikkeling gegarandeerd.

Volleybal Academie Regio Meierijstad is een onafhankelijke stichting zonder winstoogmerk en heeft tot doel volleybal in de regio te stimuleren en actief bij te dragen aan de ontwikkeling van individuele spelers. We willen daarmee het volleybalniveau van jonge spelers in de regio naar een hoger niveau tillen.

Schrijf je NU in voor het seizoen 2020 / 2021!