Trainers

Onze trainers hebben allen jarenlange ervaring en hebben hun kwaliteit bewezen in het opleiden van talenten. Ze hebben vele talenten naar hoog niveau gebracht. Onze trainers hebben allen een opleiding tot volleybaltrainer en tevens (bewegings)onderwijservaring.

De hoofdtrainers zijn:

 1. Bou Boudeling:
  Bou is al jaren een zeer succesvolle trainer. Met opleiding VT5! Bou is talentopleider bij uitstek. Door zijn trainingen en aanpak zijn al vele spelers/speelsters doorgedrongen tot divisie-niveau en zelfs het Nationale team. Bou heeft meer dan 50 jaar ervaring als trainer van zowel dames, heren en jeugd, waaronder RTC en Jong Oranje. Hij heeft diverse eredivisieteams getraind. Hij heeft recent Heren 1 van vvSkunk in drie jaar tijd van promotieklasse naar 1e divisie gebracht en Dames 1 in twee jaar van de 2e klasse naar promotieklasse laten promoveren.
 2. Jan van Sluisveld:
  Jan wordt wel de ervaren nestor in de jeugdopleiding van HLB Van Daal genoemd. Vele talentvolle spelers van HLB Van Daal / DS hebben de goede basistechnieken bij Jan geleerd. Jan heeft jarenlange ervaring en maakt elk jaar jeugdteams kampioen en zelfs Nederlands kampioen.
 3. Frank van de Nieuwenhuijzen:
  Frank heeft jarenlange ervaring als trainer van regiotrainingen van de Nevobo en als clubtrainer. Hij heeft al diverse spelers opgeleid die de eredivisie gehaald hebben. Frank speelt zelf 1e divisie bij heren 1 van vvSkunk.
 4. Nils Fleuren:
  Nils brengt als ervaren twintiger veel energie en volleybalervaring met zich mee. Hij heeft zelf nog training gehad van Frank van de Nieuwenhuizen toen hij zelf 11 jaar was en de extra trainingen op zondag hebben geleid tot een plek in de eredivisie bij Vocasa. Nils is vroeg begonnen met training geven bij de mini’s en heeft ook al enkele jaren ervaring opgedaan als trainer bij de regiotrainingen van de Nevobo.

Overige trainers

De hoofdtrainers worden bijgestaan door meerdere gekwalificeerde trainers, zodat iedereen voldoende persoonlijke aandacht en balcontact krijgt:

– Yannick Gloudemans (assistent trainer)
– Gielion de Wit (assistent trainer, inspanningsfysioloog)
– Stefan Franssen (assistent trainer)

Trainers van volleybalverenigingen zijn uiteraard welkom om te komen kijken. Mochten trainers graag willen assisteren om zo de kans te krijgen om met een VT5-opgeleide trainer te werken, dan kan daarover overlegd worden.